zondag, maart 19, 2006

Goedemorgen allemaal,

Claudia ligt nog te pitten en Nynke maakt momenteel foto's van Ruben, dus ik heb even tijd om weer een beetje bij te schrijven. Gisteren hebben we rondgereden op Cape Peninsula zoals dat heet. Naar Kaap de Goede Hoop en Table Mountain National Park. Dat laat ik aan Claudia om daar uitgebreid over te vertellen. Samengevat was dat geweldig. Ongeloofelijk mooie natuur!!
Op de de weg ernaartoe heb je een redelijk overzicht van de ingang van de haven. Hier liggen regelmatig boten te wachten totdat ze de haven binnen kunnen, want de haven is namelijk niet zo groot (3 containerboten en dan is het vol). De boot met onze containers werd zaterdagavondverwacht, maar we ontdekte een boot waar heel groot MOL op stond. Onze containers stonden op de MOL Cullinan. Dat laatste kon ik op deze boot niet ontdekken, maar de kans is heel reeel dat de boot op de foto diegene is waar we al een paar dagen op wachten. Wel leuk om te zien hoe je eigen spul aankomt. En ondanks dat de boot slechts een paar km van je verwijderd is moet je toch nog een dag of 3 wachten voordat je uiteindelijk je spullen krijgt.

1 Comments:

Blogger Manictastic said...

Zo leuk, je spullen zien voor bij drijven. :p. Hoe doen jullie het nu dan, zonder spullen, slapen jullie in een hotel ofzo?

12:04 p.m.  

Een reactie posten

<< Home