donderdag, maart 16, 2006

 
Hallo luukes!!

We zijn vandaag voor het eerst echt naar het strand geweest. Geert hoefde maar een halve dag te werken vandaag dus zijn we nog even naar Blaauwbergstrand gegaan. Echt heerlijk!! Mooi uitzicht op de tafelberg, een prachtig strand en schitterende zee!!Eigenlijk erg he, als je al bijna 2 weken hier bent en dan nu pas naar het strand (of opiesee zoals ze hier zeggen). Ruben vond het geweldig, die heeft geschreeuwd van plezier. Nynke vond het wat minder. Het was vandaag nogal winderig dus de zee was behoorlijk ruw en de vloed kwam vrij snel op. Nynke en ik waren naar de schelpen aan het kijken en ineens kwam er een flinke golf op ons af. Alleen maar natte voeten hoor (nou ja tot aan de knie) maar ze was zo geschrokken dat ze erna telkens als een hoge golf onze richting op kwam in paniek raakte.
Maar goed, afleiden met mooie schelpen werkt wel. Daarna naar de winkel want ook hier lukt het me om de groenten te laten aanbranden!!

Gisteravond zijn we gaan braaien (bbq) bij collega's van Geert. Zit ik als enige vrouw tussen die mannen, maar het was heel gezellig; lekker eten, lekker drinken (Afrikaanse wijn laat zich goed drinken!) en zij hadden een complete stereo-installatie in hun huis dus we hadden ook muziek (dat hebben we in ons huis niet, kan wel op de computer muziek spelen maar dat is toch anders). Nynke had het ook prima naar haar zin. Vooral van de 2 nederlandse heren kreeg ze veel aandacht. Toen Geert vanmorgen ging werken vroeg ze al of hij naar die meneren toe ging en of ze ook nog naar hier kwamen.

Ruben is weer helemaal zichzelf; kan weer niet genoeg krijgen van eten (alleen de meeste Afrikaanse babyvoeding in potjes vindt hij maar niks, dus maak ik zijn eten toch maar zelf). Hij krijgt steeds meer interesse in alles om zich heen. Vooral wat Nynke in haar handen heeft moet hij ook perse hebben (wat Nynke niet altijd kan waarderen)en hij begint al een eigen taaltje te ontwikkelen. Maar blazen blijft toch een favoriete hobby (zie foto).

Nou , tot snel!

Liefs Claudia Posted by Picasa